Disember 2012 Khairul Fahmi Che Mat Kahwin ♥
Friday, 26 October 2012 • 4:36:00 am • 0 comments


Assalamualaikum , sebagai pembuka bicara ♥
Agak pelik kan hari ney aku update pagi-pagi buta xD Tak boleh tidur baa ! *kisah pulak aku*
By the way , SELAMAT PAGI BLOGGERS ♥
#Sebelum baca dengan lebih lanjut , please lah pergi basuh muka dulu ! Banyak dah peta dunia tu XD

Tajuk kita pada hari ney murid-murid mungkin agak mengejutkan bagi peng'angau' yang memang dah gila angau dekat penjaga gol kebangsaan dan penjaga gol Kelantan ney . Ye !
DISEMBER 2012 KHAIRUL FAHMI CHE MAT KAHWIN ♥

nampak ke idok ?? nak aku besarkan lagi ? *cari pasal*


Sumber-sumber mengatakan Khairul Fahmi Che Mat atau dengan lebih glamour nya digelar Apex diwar-warkan bakal menamatkan zaman bujangya pada Disember tahun ini bersama pilihan hatinya Nur Eilunie Natasha Nazri ♥
Kenal tak ? Ala model yang dalam iklan minyak wangi tu lah . Tak tau jugak ? Haa nah poie campak kan tv kau kek sungai belakang rumah tu . Tak apalah , dengan sukacitanya aku muat naik gambar buah hati penjaga gol Kelantan ney ye ♥
Bawak besabo !


Tadaa ! Ney laa Leuniey ♥ Kalau tak kenal jugak kome pergi lah tanya Encik Google ==' Khabar angin mengatakan mereka tidak akan melangsungkan majlis pertunangan sebaliknya akan bernikah terus . 

Semoga apa yang dirancangkan akan berjalan lancar . Sebagai sesama manusia , doalah yang terbaik untuk mereka agar apa yang mereka rancangkan mendapat keberkatan ♥ 

#alang-alang bulan 12 tu , buatlah 21 Disember ♥ *birthday aku*

Ok readers , sampai di sini saja XD jangan frust sangat ok ! kikiki XD mentanglah angau dekat Apex ! Dah-dah , Apex dah ada Leuniey . Korang pergilah cari Apex jual sayur tu , Apex jugak XD Kalau tak menepati citarasa , bawaklah Apex jual sayur tu pergi salon ^O^ renovate apa yang patut !

Sekian ,
ByeBye !


Labels: , ,


OLDNEW
This owner ♥
Thanks for coming :)


Welcome


Assalamualaikum , Annyeong ! Oppa , Unnie ~ Welcome to My Page Of LIFE . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me DAEBAK ! :p
[ GOMAWO ]

Chatting here ♥
Leave your comment , please :)


Awesome people ♥
Thanks a lot for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Chrome
Owner blog: Fhaesza Isa

Remember!!dont remove this section!!